Primeira victoria para o club de baloncesto Xove no derbi mariñán ante o Celtas – Primera Calidad

Xove e Celtas xogaron en Foz (fotos: Miguel Fraga)

FOZ (MFO).- A segunda xornada da liga Primeira Nacional acolleu o derbi entre os dous representantes da Mariña. Os xovenses que partían como favoritos lograron a vitoria pero con máis dificultades das esperadas.
O Xove gracias ao acerto anotador de David Gómez logrou ir por diante no marcador durante os dous primeiros cuartos, chegando ó tempo de descanso con dez puntos a favor. Pero os de Foz souberon responder a base de garra e a falta de tres minutos para o final do encontro o resultado estaba igualado. Nos minutos finais a xuventude dos focenses que xogaron con catro xuvenís foi aproveitada polo Xove que soubo levarse o partido por sete puntos ( 84-91).