O C.B. Celtas-Primera Calidad acadou a segunda vitoria consecutiva ganando en Bembibre

Crónica

FOZ (M.F.O.) .-O C. B. Celtas logrou impoñerse ante o Talleres Baleato Feedback de Bembibre (A Coruña) no seu primeiro partido como visitante. O marcador, 58 puntos a 62, denota a gran igualdade no partido, que se tivo que resolver nos últimos segundos.
Nos primeiros dez minutos os focenses non puideron parar o ataque local e encaixaron un parcial de  18 a 15. No segundo cuarto a reacción na defensa deixou ós de Bembibre en so 7 puntos para irse ao descanso 25 a 26. Na segunda metade do partido a igualdade foi máxima ata os últimos minutos nos que o Celtas chegou cunha pequena vantaxe. Finalmente un intercambio de canastras favoreceu que os focenses se levasen  a vitoria. Polo Celtas-Primera Calidad xogaron: Diego(17), Humberto(10), Adrián, Manuel, Piñón(27)– Miguel(5), Cuco(1), Javi, e Sebas.