O Burela Pescados Rubén elimina ao Levante e recibe ao Ríos en cuartos

O Burela Pescados Rubén consegue a clasificación para os cuartos de final da Copa do Rei tras derrotar ao Levante Dominicos por 2-4, invicto ata o momento en El Cabanyal. O próximo rival na competición será o Ríos Renovables.

A escuadra burelesa remontou o 1-0 conseguido por Jordi Lledó de penalti, minuto 5, resultado co que se chegou ao descanso debido á meritoria actuación de Toni, meta levantino. Na continuación, os mariñaos afinaron o a súa puntería e en apenas cinco minutos invertiron o marcador. Antoñito, en dúas ocasións, e Matamoros plasmaron no marcador (1-3) o dominio visitante. Os de Juanlu manexaron con temple o encontro pero un dobrepenalti (2-3) transformado por Jordi Lledó puxo a emoción no tramo final. Con xogo de cinco os locais buscaron o empate pero foi o Burela por mediación de Burrito quen certificou o 2-4 definitivo nos instantes finais.