Sala Zaragoza 1-3 Pescados Rubén

Burela, 3 de novembro, 2019. O Pescados Rubén Burela FS cumpriu esta mañá cunha nova vitoria, na pista do Sala Zaragoza (1-3), para manter o podio intratable nesta oitava xornada, sumándose aos acertos de onte de Ourense Envialia, ante Poio Pescamar (2-3), e Futsi Atlético Navalcarnero, con remontada ante Leganés (3-6).

As pupilas de Julio Delgado e Lucas souberon sufrir para levar un partido no que non só tiveron que loitar contras as filas mañas. Encamiñaron á perfección Peque e Jane, nos minutos 2 e 4, primeiro en contragolpe e máis tarde cun balón solto ao segundo pau. Aínda que dispuxeron de ocasións o halo rematador das mariñás non atopou rede nas oportunidades de Jenny Lores, Jane e Lara Balseiro. A falta de máis de tres minutos para o descanso, Paola reduciu distancias para as locais, aproveitando unha perda galega para subir o 1-2 nunha transición rápida.

O control volveu ter cor laranxa no segundo acto, aínda que a acumulación de faltas lle pesou ao Pescados Rubén. Con oito minutos para a bucina final e tras a expulsión de Julio Delgado, o xogo de cinco burelista foi a por todas, dando tranquilidade ao marcador co 1-3 de Dany, ao segundo pau, no 36. O Zaragoza dispuxo de ata dous dobres penaltis, con intervención impecable de Jozi para manter o electrónico a recado.

Sala Zaragoza: Suzan, Livia, Jennifer, Lioba, Rafaela, cinco inicial; tamén xogaron Paola, Laura, Lidiane

Peixes Rubén Burela FS: Ana Romero, Dany, Peque, Jenny, Luci, cinco inicial; tamén xogaron Cilene, Bea Mateos, Lara Balseiro, Ale de Paz, Jenny Lores, Jane, Jozi

Goles: 0-1, minuto 2, Peque; 0-2, minuto 4, Jane; 1-2, minuto 17, Paola; 1-3, minuto 36, Dany

Árbitros: Alonso Montesinos // Fernández Sánchez. Por Zaragoza amarela a Rafaela (minuto 26). Por Burela amarela a Peque (minuto 15), Jenny Lores (minuto 28), Bea Mateos (minuto 31), Lara Balseiro (minuto 39); vermella a Julio Delgado (minuto 30)

Incidencias: Partido correspondente á xornada 8 de Primeira División disputado en La Granja de Zaragoza