Amarelle 0-6 Pescados Rubén

Burela, 4 de xaneiro, 2020. O Pescados Rubén Burela FS cumpriu co segundo paso en Copa da Raíña impoñéndose en oitavos ao Viaxes Amarelle FSF, de Segunda, con portería laranxa a cero (0-6).
O luminoso púxose axiña do lado mariñán cun tanto en propia porta das coruñesas xa no minuto 2. As laranxas non conseguiron aliarse co acerto goleador ata a segunda parte; ao tanto temperán de Ale de Paz tras o descanso ampliaron ata o 0-5 en tan só dous minutos Cristina, por partida dobre, e Bea Mateos. Jenny Lores completou a goleada no ecuador do segundo acto co definitivo 0-6.

7) Bilbo F.S. – A.D. Sala Zaragoza F.S 1 – 5

Viaxes Amarelle FSF: Tami, Marta, Iru, Patri, Patri Alv., cinco inicial; tamén xogaron Inés, Zaida, Yaia, Mónica

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero, Peque, Jenny, Ale de Paz, Luci, cinco inicial; tamén xogaron Bea Mateos, Lara Balseiro, Cristina, Jenny Lores, Cilene, Jozi

Goles: 0-1, minuto 2, Patri (p.p.), 0-2, minuto 21, Ale de Paz; 0-3, minuto 23, Cristina; 0-4, minuto 24, Cristina; 0-5, minuto 25, Bea Mateos; 0-6, minuto 30, Jenny Lores

Árbitros: Martínez Torres // Roldán Pérez. Por Amarelle amarela a Patri Álv. (minuto 18) e vermella Tami (minuto 23). Por Burela amarela a Cristina (minuto 18), Jenny (minuto 23)

Incidencias: Partido correspondente a oitavos de Copa da Raíña disputado no Sagrada Familia da Coruña