Móstoles 3-3 Pescados Rubén

Burela, 31 de outubro, 2020. O Orgullo Laranxa brillou na xornada 3 por profesionalidade, seguridade e responsabilidade social na pista do FSF Móstoles, nunha cita que finalizou en táboas 3-3, aínda que o resultado foi o de menos. As xogadoras do Pescados Rubén Burela, que non puxeron o balón a rodar no primeiro minuto en protesta pola decisión do equipo local de non realizar os test Covid-19 previos á cita, xogaron todo o encontro con máscaras.

A escuadra de Julio Delgado saltou a Villafontana para vivir un enfrontamento brusco e igualado, con continuas rotacións nas filas mariñás, e un Móstoles certamente agresivo. Cilene, de penalti, deu a vantaxe á escuadra visitante no minuto 7, con táboas de Andreza para as madrileñas na medianía do primeiro acto e iniacitiva de Inma para recibir o descanso.

Tiveron que armarse de paciencia as Guerreiras para recuperar o empate, con Ale de Paz no minuto 30. Na recta final, Móstoles tomou de novo vantaxe nunha situación dun contra un de Benete. Con menos de dous minutos por diante, Burela apostou con xogo de cinco para sentenciar o definitivo 3-3 nas zapatillas de Bea Mateos.

FSF Móstoles: Miri, Inma, Patri Chamorro, Celia, Sara Santos, cinco inicial; tamén xogaron Andreza, Shiori, Desi Godoy, Benete

Pescados Rubén Burela FS: Jozi, Peque, Cami, M. Cortés, Elena Aragón, cinco incial; tamén xogaron Cilene, Ale de Paz, Dany, Bea Mateos, Lara Balseiro

Goles: 0-1, minuto 7, Cilene (penalti); 1-1, minuto 9, Andreza; 2-1, minuto 19, Inma; 2-2, minuto 30, Ale de Paz; 3-2, minuto 38, Benete; 3-3, minuto 38, Bea Mateos

Árbitros: Jarque Ruiz // Manso Martín. Por Móstoles vermella a Desi Godoy (minuto 7) e amarela a Andreza (minuto 10). Por Burela amarela a Jozi (minuto 5), Ale de Paz (minuto 28), Peque (minuto 35), Bea Mateos (minuto 39), Julio Delgado (minuto 39)

Incidencias: Partido correspondente á xornada 3 de Primeira División disputado en Villafontana.