Valdepeñas 4-1 Pescados Rubén

Burela, 14 de novembro, 2021. Os galegos pelexaron con seriedade fronte ao colíder, fixeron méritos ante Viña Albali Valdepeñas FSF aínda que sucumbiron ante a entidade do rival (4-1).

Tras a iniciativa de Catela, que aproveitou un erro de Quintela no minuto 4, o Pescados Rubén Burela FS demostrou a súa garra e efectividade na estratexia, cun saque de David Pazos que culminou Wanderson. Matheus, a balón parado, e Catela, en transición, déronlle a vantaxe ao conxunto local para recibir o descanso con 3-1 desfavorable para os galegos nunha parte moi equilibrada.

Edu Sousa fíxose grande ante os laranxas, con dúas de ouro de Álex Diz e Lucho. E de novo a estratexia outorgoulle o gol ao Valdepeñas, no minuto 33. Con 4-1, os burelistas apostaron con xogo de cinco pero non puideron bater a rede castelano-manchega.

O Pescados Rubén Burela FS volverá a Vista Alegre xa o sábado, día 20, coa visita de Jimbee Cartagena (18.30 horas).

Ficha técnica

Viña Albali Valdepeñas FS: Edu Sousa, Lemine, Lolo, Rafa Rato, Sergio G., cinco inicial; tamén xogaron Catela, Chino, Humberto. A. Geragthy, Matheus, Nano, Óscar de la Faya

Pescados Rubén Burela FS: M. Kaluza, Isma, Renato, David Pazos, Quintela, cinco inicial; tamén xogaron Wanderson, Iago Míguez, Álex Diz, Lucho, Nito

Goles: 1-0, minuto 4, Catela; 1-1, minuto 6, Wanderson; 2-1, minuto 17, Matheus; 3-1, minuto 20, Catela; 4-1, minuto 33, Humberto

Árbitros: Moreno Durán // Moreno Reina. Por Valdepeñas amarela a Matheus, Catela. Por Burela amarela a Iago Míguez.

Incidencias: Partido correspondente á xornada 6 de Primeira Masculina disputado no Virgen de la Cabeza.Principio del formulario