O CD Burela FS consegue a súa segunda vitoria consecutiva

Golean 12-2 ao Sala Zaragoza, na segunda xornada de Primeira Federación de Futsal Feminino

Burela, 17 de setembro, 2022. O CD Burela FS consegue alzarse coa vitoria no primeiro partido en casa de Primeira Federación Feminina. En todo o encontro foi un equipo moi superior, xerando todas as ocasións e tendo todo o peso do partido.

Na primeira parte chegaría a anotar a alta suma de sete goles a favor. Abriría a conta Irene Samper aproveitando un rexeite de Vero. O segundo anotaríao Patricia nun contragolpe despois doutro rexeite na meta do Zaragoza. O terceiro xurdiu a partir dunha xogada combinativa excelente, poñendo o dobrete persoal Irene Samper. O cuarto chegaría a mans de Emilly, que non perdoaba ante Vero. Seguía a festa laranxa co quinto de Jenny sendo servida por unha fenomenal asistencia de Patricia. O sexto poñíao Dasha con outro moi bo gol de equipo, volvendo ser Patricia a asistente. Por último, Cilene poñería o broche a esta primeira metade de escándalo cun trallazo que se coou na portería despois de pegar no traveseiro.

As laranxas non cedían no festival de goles, e nos primeiros minutos da segunda parte anotaron ata tres . Primeiro, Irene Samper cun disparo cruzado, Despois Emilly Cazando un balón na área e o terceiro con outra vez Irene Samper que sumaba catro goles á súa conta. O Sala Zaragoza recortaría distancias por mediación de Jaimes.

Ao partido aínda quedarían goles, pois Dasha anotaría tras un bo disparo con asistencia de Peque, e Mirian recortaría outra vez distancias desde un gol dese o seu campo. Ao partido quedaría un gol en propia de Bravo que poñería o final cunha vitoria contuntende das laranxas.

CD Burela FS: Jozi, Irene Samper, Emilly , Dany, Peque, -Cinco Inicial- Masha, Jenny, Cilene Dasha y Patricia, Antía e Evelina

Sala Zaragoza: Vero, Moreno, Boix , Giba, Mirian, -Cinco Inicial Illescas, Jaimes, bravo e Zahra.

Goles: Min 3 Irene Samper 1-0; Min 8 Patricia 2-0; Min 10 Irene Samper 3-0; Min 11 Emilly 4-0; Min 15 Jenny 5-0; Min 16 Dasha 6-0; Min 18 Cilene 7-0; Min 21 Irene Samper 8-0; Min 22 Emilly 9-0; Min 24 Irene Samper 10-0; Min 28 Jaimes 10-1. Min 34 Dasha 11-1; Min 34 Mirian 11-2. Min 39 Bravo 12-2.

Equipo arbitral: Coello Martínez Darriba Villamor – De Luis Iglesia,

Incidencias: Partido correspondente á 2ª xornada da Primeira Federación de Fútbol Sala Femenino disputado no pabillón Vista Alegre.