O CD Burela FS vence ao Ribeira FS 6-0

Os laranxas seguen sumando boas sensacións na súa preparación

Burela, 3 de setembro, 2022. Primeira parte con pleno dominio do CD Burela FS, que serían partícipes de todas as ocasións e control do xogo. Inauguraría o marcador no minuto 6, tras unha triangulación magnífica do equipo, Alberto, que recibiría o balón ao segundo pau. No minuto 9 Nando anotaría o segundo cun disparo coa zurda e así debutar co seu primeiro gol persoal. Un minuto despois, Eloy, desde unha xogada polo á esquerda anotaba gol con outro disparo coa zurda portente. A isto seguíalle o gol de Lucho outro minuto máis tarde, aproveitando un balón a área. O último gol da primeira parte anotaríao Nando, co seu dobrete, facendo que os laranxas fósense ao descanso con vantaxe de cinco goles.

Segunda parte co mesmo protagonismo para os laranxas. Aínda que o partido baixou en intensidade, os dous equipos fundíronse fisicamente. O máis transcendental desta segunda metade foi o gol de Lucho para facer o sexto, cun disparo coa zurda e algún intento de recortar distancias por parte do Ribeira que detería Kaluza de forma eficaz. Finalmente, o resultado sería o de 6-0 a favor do CD Burela FS.

CD Burela FS: Bruno, Isma, Antón, Lucho, David Pazos, –cinco inicial- Lucas, Nito, Alberto Mirás, Rikelme, Eloy, Nando, Hugo e Kaluza.

Ribeira FS: David, Quintela, Martín, Fucho, Christian, -Cinco Inicial- Regueiro, Fran, Villa, Areñas, Pablo, Rubén, Cisco e Jocel.

Goles: Min 6 Antón 1-0; Min 9 Nando 2-0; Min 10 Eloy 3-0; Min 11 Lucho 4-0; Min 14 Nando 5-0; Min 25 Lucho 6-0.

Árbitros Carlos Mosquera González, Eloy Bello Gómez e Arcy dos Santos. Cartón amarelo a Cisco.

Incidencias: Partido amistoso celebrado no Pavillón de Marzán