O Pescados Rubén Burela FS empata e continúa a súa xeira sen derrotas

O equipo laranxa empeza gañando pero o Ejido cola dous goles a metade do encontro e Pitero empata a dous minutos do final

Burela, 10 de decembro, 2022. O Pescados Rubén Burela FS xogou hoxe ás 16.00 horas no Vista Alegre contra o Inagroup CD El Ejido Futsal, un encontro que se prevía perigoso e que o Burela FS soubo defender levándose un punto na clasificación.

Na primeira parte o Pescados Rubén móstrase bastante superior ao rival, con numerosas oportunidades, de Rikelme, varias de Pazos, Lucho,… pero sen conseguir o gol ata o minuto 16 no que David Pazos consegue o tanto que lles dará o 1-0 que se manterá ata o descanso, aínda que podería ser mellor para o Burela de haber encaixado algunha das moitas oportunidades que tivieron durante toda a primeira parte.

Na segunda parte, máis igualada, de novo Pazos, busca o 2-0 cun tiro a porta directo que o porteiro suplente Manolo (que non xugou na primera e destacou na segunda) detén cun paradón que impide ao Burela conseguir o segundo tanto. No minuto 23 e después de varias veces utilizando a mesma estratexia saíndo o porteiro de forma frontal ata case a área do equipo local, o mismo Manolo cola un gol que rompe o claro dominio do Pescados Rubén. Aínda que os laranxas continúan tendo máis oportunidades durante a segunda parte, o Ejido FS móstrase máis centrado e volve a sorprender con outro gol de Juan Emilio no minuto 32. Finalmente o Burela FS recorre ao porteiro-xogador con Isma e consegue empatar o partido no último minuto cun gol de Pitero.

David Rial, entrenador do Pescados Rubén Burela FS, afirma que lles “faltou algo de chispa” y que lles custou atopar o gol trais as numerosas oportunidades que tiveron, sobre todo na primeira parte, se algunha hubese sido acertada o resultado no descanso podería haber cambiado o partido. Son nove xornadas seguidas sen perder e esperan poder rematar o ano con 3 puntos máis a semana que vén contra El Valle.

Ficha Técnica:

Pescados Rubén Burela FS: M.Kaluza (P), Pitero, Isma, Rikelme, David Pazos, – cinco inicial- Lucho, Bruno Expósito, Nando, Alberto, Antón Arnejo, Eloy, Bruno (P).

Inagroup CD El Ejido Futsal: Jesús (P), Chus, Nacho Gil, Pipi, Juan Emilio – cinco inicial-, Josete, Motos, Peña, Cola, Pele, Armando, Manolo (P)

Goles: Min.15 David Pazos 1-0; Min.23 Manolo 1-1; Min.31 Juan Emilio 1-2; Min.38 Pitero 2-2.

Equipo Arbitral: Jesús Montero Galán, Daniel Ontañón Ramos, Jorge Otero Mira, Patricia Doval Rodríguez.