Reparto de puntos en Vista Alegre ante un enérxico Real Betis Futsal “B”

Nun encontro intenso, o conxunto burelés consegue un punto nesta xornada ante un Betis moi vido arriba

Burela, 27 de xaneiro, 2024. Esta tarde ás 18.45h no pavillón municipal Vista Alegre de Burela xogábase a 17ª xornada de Segunda División de Futsal, Pescados Rubén Burela FS – Real Betis Futsal “B” cun resultado final 2-2. Nun encontro moi disputado e con moitísimo ritmo durante practicamente os 40 minutos, un Betis moi “acendido” conseguiu levar o marcador por diante durante o partido, facendo unha primeira parte bastante igualada e aproveitando ben as oportunidades nunha segunda parte máis dominada polo conxunto local, que presiona durante case todo o segundo tempo pero con pouco tino.

Comeza o partido igualado con moito xogo de balón e non moitos tiros a porta. No minuto 10 chega o 0-1 cun gol de Pablo Muñoz dende dentro da área e 4 minutos despois Lucho cóalla a Santi Souviron tras recibir un pase ao segundo pau, desde onde o capitán logra empatar o encontro. Continúa a presión por parte de ambos os equipos sen demasiados tiros a porta por parte de ningún dos dous, pero moita intensidade e no minuto 19, a uns segundos do descanso, Raúl López logra adiantar o marcador nun tiro raso que entra pegado ao pau da portería local. Un gol pouco oportuno para o conxunto burelense que se vai ao descanso en desvantaxe, 1-2.

Na segunda parte o Pescados Rubén Burela FS parece que reaparece, dominando o balón e presionando durante practicamente os 20 minutos, co bastantes tiros a porta pero poucos acertos. No minuto 32 chega por fin o empate cun gol de Charly nun rexeite xunto ao pau. No minuto 37 comeza a presionar con maior intensidade o conxunto sevillano pero os de David Rial responden con, primeiro Lucho e posteriormente Ismael, de porteiro-xogador durante os últimos dous minutos, non conseguindo poñerse por riba no marcador a pesar dos numerosos intentos, atopándose con a férrea defensa do equipo visitante.

Ficha Técnica Pescados Rubén Burela FS – Real Betis Futsal “B”

Pescados Rubén Burela FS (2): M.Kaluza; Isma, Alberto, Á. García, Malaguti -quinteto inicial-, Lucho (C), Quelle, Flethes, Charly, Ismael, Mika. Entrenador: David Rial.

Real Betis Futsal “B” (2): Santi Souviron; Iván Gemes, Mariano, Pablo Muñoz, Raúl López -quinteto inicial-, Álex Bernal, Cabañas, Santa Cruz, Cendán, Álex Mendoza, Hugo (P). Entrenador: Ramón Martínez.

Goles: 0-1, min.10: Pablo Muñoz. 1-1, min.14: Lucho. 1-2, min.19: Raúl López. 2-2, min.32: Charly.

Árbitros: Rubén Miguel Velasco, Jesús Montero Galán, Mayra Camila Araujo, Eva López Seijas.

TA: David Rial, Malaguti, Pablo Muñoz, Felipe Álvaro Palmero Durán, Charly.